WordPress templates

WordPress templates fra Templatemonster.com

Få den flotteste blog med et Wordpress template

Er du ny startet blogger og benytter dig af WordPress, så har du sikkert opdaget at der findes utrolig mange forskellige temaer og udvidelser til WordPress. Det anbefales at man finder et WordPress template der er mest relevant for sidens emne.

Responsive WordPress templatesResponsive WordPress Templates

Når du kigger efter WordPress templates skal du huske at kigge efter om det er responsivt. Vi ved efterhånden snart alle sammen at de fleste der surfer på nettet, typisk også bruger mobilen til at finde information. Derfor er det meget vigtigt at man tilpasser sig sådan at brugeren får samme information og ikke mindst brugeroplevelse, når han besøger din side fra mobilen.

De fleste templates man køber til WordPress er responsive. Men det er altid en fordel at dobbelt tjekke. Find responsive templates her

Gratis WordPress templates

Leder du efter gratis templates til WordPress? Vi har fundet en rigtig god side der lister gratis WordPress templates. Den hedder WordPressthemes.dk

Hvis du føler at du er klædt på til at hoppe ud i det med templates kan du med fordel klikke dig ind på Templatemonster.com og købe dit nye template.

Rigtig god arbejdslyst.